Sol og folkeliv førte til det arrangørene mener er tidenes beste revy-NM noensinne

Suksess for årets revyfestival – framtida avgjøres til høsten

Til tross for at målet om 1.000 flere solgte billetter ikke ble nådd, beskriver festivalsjef Hanne Vilja Sagmo årets NM i revy som den beste de har arrangert noen gang.

Fornøyd sjef: Daglig leder i Norsk revy, Hanne Vilja Sagmo kunne puste lettet ut etter ei hektisk festivalhelg. Og konklusjonen er klar: – Vi hadde et møte sammen med de frivillige i går, og alle var enige om at dette var den beste festivalen noen gang, sier Sagmo. Foto: Bjørn Tore Ness 

NAMDALSAVISA

HØYLANDET : – Jeg er veldig fornøyd. Alt har fungert utrolig godt, og det har vært fine forestillinger og show. Det har vært fullt på alle showene og dagforestillingene. Bryggeri- og matmarkedet har også fungert veldig godt, sier Hanne Vilja Sagmo, daglig leder i Norsk revy.