Forbereder seg til den tredje utgaven av Totsåsrock til helga

Festivalen med de unike øyeblikkene

Med en sterk bunke artister, god værmelding og en spennende overraskelse på lager, ligger det an til nok ei innholdsrik festivalhelg i Lierne.

Unik konsert: Det blir flere spesielle øyeblikk under årets Totsåsrock, deriblant gjenforening av Nullskattesnylterne med besetninga fra 1999. Da gjør Mikael Dahl (til venstre) comeback som vokalist sammen med Åsmund Prytz (til høyre) og resten av bandet. Her sammen med festivalsjef Jan Bjørnar Totsås.  

Vi er ekstremt fornøyde.

JAN BJØRNAR TOTSÅS
NAMDALSAVISA

LIERNE : – Vi ligger veldig godt i rute og har blitt drevne nå etter tre år med festival, smiler festivalsjef Jan Bjørnar Totsås. Han er for alvor i gang med å gjøre klart til å ta imot hundrevis av entusiastiske publikummere.