Trenerduo gir seg før høstsesongen

NIL må på trenerjakt

NIL fotball er på trenerjakt til klubbens damelag etter at Preben Dahlberg og Bertil Homstad har bestemt seg for å avslutte samarbeidet i enighet med klubben.

Står uten trener: Marthe Lein og resten av 3.divisjonslaget til Namsos IL fotball står uten trener før høstsesongen sparkes i gang. Laget sliter også med få spillere grunnet flytting, men klubben har god tro på at alt ordner seg før kampene starter igjen 11. august. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Det er ulike årsaker til at samarbeidet avsluttes, men trenerne og klubben ble enige om dette sammen. En av grunnene er at Preben Dahlberg er klar for nye oppgaver som soneansvarlig i namdalsk fotball, sier Ivar Andreas Asbøll som har hovedansvaret for jente- og damefotballen i NIL fotball.