Namsos har hatt en viktig rolle i historien til plateaktuelle Bjølsen Valsemølle

– Åge hadde en kul og stor rockelyd. Det ville vi også ha

Bjølsen Valsemølle fikk drahjelp fra Namsos i starten av karrieren. Og i alle år har frontmann Trond Ingebretsen funnet roen i Vemundvik.

Namsosvenn: Helt siden midten av 70-tallet har frontmann Trond Ingebretsen i Bjølsen Valsemølle feriert i Namsos. – Denne uka skal vi ut til Flatanger og Hanshelleren som er et spektakulært sted, sier Ingebretsen, som tilbringer resten av feriedagene på familiehytta i Ramsvika. 

At byen har fått rocken til å leve er unikt i norgessammenheng.

TROND INGEBRETSEN
NAMDALSAVISA

NAMSOS : Bjølsen Valsemølle ble startet i 1975, og omtrent like lenge har bandets frontmann Trond Ingebretsen vært fast feriegjest på familiehytta i Ramsvika. Dagene går med til alt fra fisking, kajakkpadling og løping. Og plassen har hatt en betydelig rolle i Ingebretsens band.