Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves

Jordbæra er moden – slipp plukkerne løs...

Endelig kom sola som gjør godt for jordbæra. Nå kan plukkerne snart slippes løs i åkeren til Gunnar Brattberg på Skage.

TRIVES SAMMEN: I jordbæråker jobbes det nå hardt for å få alt klart før det åpnes for selvplukk fredag. Det gode været gjør også godt for jordbærene, som nå begynner å bli modne og klare for å plukkes. Fra venstre: Piotr Wojtczuk, Gunnar Brattberg, Renata Maciak og Pawel Wojtczuk. Fremst: Barnebarnet Emil Brattberg. 

For meg er dette mer en hobby enn en jobb.

GUNNAR BRATTBERG, jordbærbonde
NAMDALSAVISA

SKAGE: – Det er kjempebra at det kommer litt sol på jordbærene nå. Vi er litt senere ute enn i fjor, men det kommer til å bli masse flotte bær i år også, sier Brattberg og smiler mens han viser fram åkeren som i år er enda større enn tidligere.