Namdalingene er flinke til å bruke flyteutstyr

Politiet skryter av båtfolket

Trøndere oppfører seg eksemplarisk på sjøen ifølge politiet. Så langt i sommer er 400 fritidsbåter kontrollert, og politiet fryder seg over at det kun er et fåtall som ikke følger regelverket til sjøs.

Får skryt: De 400 fritidsbåtene som politiet har kontrollert så langt i sommer har hatt det aller meste vært på stell. Miljøkoordinator og ansvarlig for sjøtjenester i Trøndelag politidistrikt, Stein Erik Granli, skryter derfor av dem som ferdes på sjøen i Trøndelag og spesielt Namdalen.  

Politiet ønsker å være mer synlig på sjøen og vil bli flinkere til å jobbe fore- byggende.

STEIN ERIK GRANLI
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi har hatt en del kontroller så langt i sommer, og det har hittil sett veldig bra ut. Blant de vi har kontrollert har alt vært på stell, det er kun et par reaksjoner på for ung alder i forhold til båten de kjørte, sier Stein Erik Granli.