– Det er veldig stas å få lede Dagsrevyen

Eline Buvarp Aardal fra Namdalseid har i sommer frontet Dagsrevyen på NRK. På skjermen er hun profesjonell, men på innsida kjennes det uvirkelig å ha kapret drømmejobben.

LIKE FØR: Her diskuterer Eline Buvarp Aardal og Yama Wolasmal introen til den ene saken som Aardal har ansvaret for. Wolasmal hjelper til med å forenkle, slik at det skal bli bedre å lese, og for å unngå at hun snubler på noen ord. Dette er kun minutter før sending. 

NAMDALSAVISA

OSLO: – Det er helt klart verdens beste sommerjobb. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få denne tilliten og føler meg stolt. Det er veldig stas å lede Dagsrevyen. Samtidig er det enda mer press og nerver som kommer med en slik jobb. Når jeg skjønner hvor jeg står, begynner jeg å stotre, så det kan jeg ikke tenke på, sier Eline Buvarp Aardal.