Stakk av med seieren i den tradisjonsrike cupen i Nærøy

«Team Lehnkroa» best

I helga ble den tradisjonelle Olsok-cupen arrangert. Både store og små samlet seg til fotballfest på Stadion i Varøya, der «Team Lehnkroa» stakk av med seieren.

Vinnerlaget: Team «Lehnkroa» ble til slutt cupens vinnere etter å ha slått «Morgendagens helter» hele 6–0 i finalen. Bak f.v. Christian Arstein, Joakim Juliussen, Orvar Hagan, Mats Ola Bergslid, Thale Sæternes og Henriette Eidshaug. Foran f.v. Idun Hagan, Pawel Guzik, Ola Skeie og Trygve Wedde. 

NAMDALSAVISA

VARØYA: Hvert år i juli arrangere Nærøy idrettslag Olsok-cup. Dette er cupen hvor de voksne som ellers ikke deltar på sporten, kan prøve seg. Cupen har blitt en god tradisjon for folket i Ytre Namdal, og det er mange som samler seg til folkefesten. 15 lag hadde meldt seg på i kampen om førsteplassen og vandrepokalen i år.