Namsos G16 er eneste namdalske lag i Dana Cup

– Vi gleder oss veldig

Som det eneste namdalske laget, reiser Namsos gutter 16 nedover til Hjørring og Dana Cup for å måle krefter mot nye motstandere i Danmarks største fotballturnering.

KLARE FOR EI UKE MED FOTBALL: Namsos gutter 16 har ankommet Hjørring og er klare for årets Dana Cup. Bak f.v.: Martin Songe Bråteng, Andreas Elvseth, Isak Opdal Svarliaunet, Olav Lund Moen, Martin Nilsen, Sindre Davidsen og Brage Due Opdal. Foran f.v.: Ivan Engblom, Preben Aunvik Vikan, Thomas Prusak Kvalø, Kristian Tranås, Arne Magne Mohrsen, Martin Prusak Kvalø og Viktor Brede Johansen. Ikke til stede på bilde: Johannes Hjertvik, Ådne Øvereng, Noah Aarmo og Isak Eck.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

HJØRRING: – Dette er noe alle på laget har ventet lenge på. De fleste av spillerne har ikke vært på en så stor turnering før, så dette gleder vi oss veldig til, sier trener John Ove Bråteng.