Jøa tok tilbake vandrepokalen under årets showkamp, som ble et flott arrangement på Toppen stadion

Først tapte Kai-André loddtrekninga – så ble han den store helten

Da ingen av de faste keeperne var tilgjengelig, ble det Kai-André Karlsen som måtte vokte buret for Jøa under årets showkamp på Toppen stadion. Det viste seg å være en nokså god erstatter – for å si det mildt.

SLAPP JUBELEN LØS: Det ble Jøa som vant årets showkamp på Otterøya. Det ble til slutt 4–1 til gjestene, etter en kamp som var jevnere enn resultatet tilsier. Keeper Kai-André Karlsen ble kåret til banens beste og løfter her vandrepokalen som nå får tilhøre Jøa til neste år. 

NAMDALSAVISA

OTTERØYA: For i nydelig sommervær var det tradisjon tro duket for det som blir omtalt som årets viktigste kamp for mange, nemlig showkampen mellom øyrivalene Otterøya og Jøa.