Fastlege-krisen i Namsos er løst – to kommunalt ansatte fastleger starter opp ved Bakklandet legekontor i høst

Kent testet sitt nye fastlegekontor

Det har vært store rekrutteringsproblemer blant fastleger i Norge og Namsos over lengre tid. Ei ny ordning med fast lønn og kortere pasientlister ble løsninga ved Bakklandet legekontor.

SNART I GANG: Kent Angelo starter som fastlege i august, men kontoret til 36-åringen står allerede klar til bruk. – Her har jeg alt jeg trenger for å gjøre jobben og hjelpe pasientene mine, sier legen fra Overhalla. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – På grunn av rekrutteringsproblemene er det flere som starter opp med denne ordninga med fast lønn og kortere lister, i stedet for å kjøpe opp en hjemmel som er dyr, og man unngår at man blir utbrent, sier Magnhild Often Sveen.