Plateaktuelle Knut Eide benytter sin lange musikkerfaring til å gi andre en ny sjanse i livet

Bruker bluesen som mestringsverktøy i Bastøy fengsel

Han har vært en av landets fremste bluesmusikere i flere tiår. Nå er Knut Eide tilbake med splitter nytt livealbum.

KOSER SEG MED MUSIKKEN: Tiger City Jukes holder fortsatt koken, og er nå aktuelle med et nytt livealbum. I august kommer også konsertfilmen plata er hentet fra. Her ser vi Helge Hovland, Terje Johannesen, Knut Eide og Atle Rakvåg i aksjon under konserten.  

Nå koser vi oss bare med musikken.

KNUT EIDE
NAMDALSAVISA

HORTEN: Det nærmer seg 25 år siden bluesmusiker Knut Eide flyttet fra Namsos, og det er omtrent like lenge siden han ble med i bluesbandet Tiger City Jukes. Det kritikerroste bandet har gitt ut flere plater og spilt et stort antall konserter i sin karriere, og er nå aktuelle med liveplata «Live i Artilleriverkstedet». Plata er et biprodukt av at bandet for et års tid siden spilte inn en konsertfilm.