Får TV-dekning i sin første Norway Cup-deltakelse

Disse Hållingen-jentene er historiske

For aller første gang er IL Hållingen representert i verdens største fotballturnering.

FÅR DRØMMEN OPPFYLT: Hållingen J17 har jobbet målrettet over flere år mot Norway Cup-deltakelse. Til helga går drømmen i oppfyllelse når denne gjengen setter kursen mot Oslo. Bak fra venstre: Trener Lars Inge Ekker, Runa Aarmo, Maja Moen, Mia Flaat Ekker, Margrete Steen, Sofie Tyldum, Julie Rosendal Vikan, Stine Okstad Flasnes og trener Ragnar Moen. Foran fra venstre: Margit Tørring, Amalie Øiahals, Marte Bakkan, Lone Mjøsund, Helene Flakken Melting og Maren Tyldum Elise Tørring. Agatha Djokoto er også med på laget men var ikke til stede da bildet ble tatt.  Foto: Tor Ivar Viken

NAMDALSAVISA

HØYLANDET: Når Norway Cup sparkes i gang i Oslo til helga, er Hållingen J17 blant mer enn 1.700 lag som skal i aksjon på Ekebergsletta.