Responsen på «Ørnerovet» har vært enorm – åpner for ny oppsetning i 2020

– Det har vært helt hinsides

Mannen bak publikumssuksessen «Ørnerovet» ble tatt på senga av de overstrømmende tilbakemeldingene. Allerede neste år kan det bli et gjensyn med Svanhild og ørnungene.

STOR SUKSESS: Kevin James Aying Lund og Vilma Stene var sammen med hovedrollen Svanhild (Emma Furre Solberg) stjernene i spelet. Skaperen av musikalen, Bjørn Sigurd Larsen, har fått svært mange tilbakemeldinger i etterkant av forestillingene i helga. – Det har vært helt hinsides, sier Larsen.  Foto: Bastian Øien Alstad

Jeg er fortsatt helt satt ut av de enorme tilbakemeldingene.

BJØRN SIGURD LARSEN
NAMDALSAVISA

LEKA: – Det strømmer jo på med meldinger. Det har kommet så mange reaksjoner at jeg aldri har opplevd makan. Jeg er fortsatt helt satt ut av de enorme tilbakemeldingene, sier Bjørn Sigurd Larsen, som har skrevet både tekst og musikk til musikalen som ble vist på Leka forrige helg.