Skiskyttertalentet fra Namdalseid bruker sommeren til å konkurrere i o-løp

– Allsidigheten er mitt fremste våpen

Vegard Jermstad fikk sitt store gjennombrudd som skiskytter i vinter og satser for fullt inn mot ny sesong. Men i sommer – da er det o-løp som gjelder.

MÅLRETTET: – Jeg er vant til å trene mye alene, sier Vegard Jermstad. Her i aksjon under bakkeintervaller heime på familiegården på Namdalseid. Til høsten venter skolegang i Steinkjer og bedre matching for unggutten som i vinter markerte seg blant landets beste skiskyttere i 16-årsklassen. 

NAMDALSAVISA

NAMDALSEID: – Jeg tror det er sunt å fokusere på noe annet i sommermånedene. Som skiskytter strekker sesongen seg over lang tid og i perioden desember til april er det konkurranser hver helg. Derfor synes jeg det er fint å kunne koble av med orienteringsløp på sommerstid. Det er en idrett jeg er glad i, på lik linje med skiskytinga, forteller 16-åringen fra Namdalseid.