Nærøysundgruppen planlegger bystrand ved Nærøysund panorama

Ønsker innspill fra folket

I august begynner salget av leilighetene i Nærøysund panorama, og Nærøysundgruppen planlegger bystrand like ved milliardprosjektet. Nå håper de på innspill fra folket, om hvordan Rørviks første bystrand skal utformes.

BYSTRAND? Slik ser plantegningene av Rørviks nye bystrand ut. Før forslaget skal behandles i kommunen, ønsker Nærøysundgruppen innspill fra folket om hva ei slik bystrand kan kunne tilby av aktiviteter og fasiliteter. SKISSE: jONARK AS 

Ei bystrand mener jeg vil føre til et åpnere og mer inkluderende samfunn her i området.

Amund Hellesø, ordfører i Vikna
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Daglig leder Jørn Otto Røed i Nærøysundgruppen, og eiendomsmegler Magne Horsfjord i Boli speiler seg i solsteika nede ved Nærøysundet.