Fyllekjørte med høy promille

I natt har politiet kjørt en berusa mann hjem på Rørvik, rykket ut til slåssing på Vikna og på morgenkvisten rykket de ut til ei utforkjøring i Grong. Her er dagens morgenrapport!
NAMDALSAVISA

NAMDALEN: God morgen! Politiet har hatt litt av hvert å henge fingrene i, natt til lørdag. Nattas begivenheter begynte i halv to-tiden da en politipatrulje valgte å kjøre en overstadig berusa mann i 40-årene hjem. Personen lå i ei grøft på Rørvik da patruljen kom.   

- Mannen ble i utgangspunktet passet på av sin kjæreste, men patruljen valgte å kjøre han hjem med tanke på at han ikke greide å ta vare på seg selv, opplyser operasjonsleder Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt lørdag morgen.

En knapp halvtime senere, altså rundt klokka 02.00, rykket politiet ut til et slagsmål på Vikna.

- Det dreide seg om to personer i slutten av 20-årene som sloss med hverandre. De hadde påført hverandre overflatiske sår og skader som ikke var alvorlige. Politipatruljen tok hånd om personene, som nå er satt i arresten. Sak blir opprettet på forholdet, sier Johnsen.

Promillekjøring endte i grøfta

I fem-tiden i natt rykket nødetatene ut til ei melding om en utforkjøring på Harran i Grong. Ulykka skjedde i ei 80-sone, og bilen sto fast på et jorde med ingen av airbagene utløst da politiet ankom stedet.

- Føreren var en mann i midten av 20-årene som hadde relativt høy promille. Det ble sikret bevis og tatt blodprøver på stedet, og det viser at han har kjørt med promille. Det blir opprettet sak, sier Johnsen.

Varmt

Sommerværet ser ikke ut til å ta slutt, og Namdalen vil utvilsomt få en glohet lørdag. Dagen i dag blir nemlig preget av skyhøye temperaturer, lite vind og masse sol.  

 Yr.no melder at det blir opp mot 30 varmegrader flere steder midt på dagen, og varsler samtidig at det er økt fare for skogbrann i hele Trøndelag. I den sammenheng ber de folk være forsiktige med åpen ild.  

Målte 36 grader i skyggen i Brekkvasselv

– Nå er det tøft å være kar i tropevarmen

Her viser gradestokken 36 glohete varmegrader – i skyggen. Ikke så rart at John og Roy Arne håpet å få avkjøling på kjøreturen med en Mercedes cabriolet.


Slik spår yr dagens vær:

«Sørøst eller skiftende bris, fra i ettermiddag nordøst opp i frisk bris på kysten. Pent og varmt vær.»

Historisk kveld

I dagen utgave av Na på nett kan du lese at Michael Krohn og legendariske Raga Rockers sørget for en helt spesiell opplevelse på Rørvikdagan.

Raga Rockers markerte historisk kveld

Michael Krohn og legendariske Raga Rockers sørget for en helt spesiell opplevelse på Rørvikdagan.


Du kan også lese vår anmeldelse av både Kari Bremnes og Blood on Wheels:

Imponerte med enorm tilstedeværelse og formidlingsevne

Det ble nesten fullklaff da Kari Bremnes leverte godbiter på rekke og rad fredag kveld.

 

Tungt og høyt fra lokale rockere

Til tross for at mange hadde avsluttet festen, sørget Blood on Wheels for en sterk avslutning på fredagskvelden.