Fikk drømmedag på Ullevaal

– Jeg skjelver fortsatt

Flatangers fotballherrer fikk en opplevelse de sent vil glemme da Ole Gunnar Solskjær og Manchester United gjestet Ullevaal tirsdag.

DRØMMEMØTE: – En opplevelse vi vil ta med oss for resten av livet, fastslår Karl Ivar Dahle Høstland om møtet Ole Gunnar Solskjær på Ullevaal. Her er United-manageren omkranset av Alexander Breistrand (fra venstre), Øystein Sexe Olsen, Håvard Angen Hårstadstrand, Aleksander Roel, Thomas Einvik, Karl Ivar Dahle Høstland, Ola Kristian Dahle Høstland, Ole Kristoffer Fjeseth og Lars Haagensen. Alle fra Flatanger IL.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

OSLO: Gjennom «Drømmetanken» i regi av Norsk Tipping – vant laget tur til Oslo for å overvære det historiske møtet mellom Kristiansund og «The Red Devils» fra VIP-plass.