SV i Grong henter fram en gammel ide om bru fra Langnes camping og til sentrum

Gangbru over Sanddøla

For flere tiår siden ble det jobbet iherdig for ei gangbru over Sanddøla. Nå vil SV at det skal børstes støv av planene igjen.

GÅR FOR BRU: Grong SV vil riste støvet av den gamle planen om å bygge bru over Sanddøla fra Langnes camping og til sentrum i Grong. Steinar Sæternes og Sigrid Langen tror det kan bli ei vitamininnsprøytning for sentrum. 

Vi tror dette vil være med på å utvikle sentrum.

Steinar Sæternes, SV
NAMDALSAVISA

GRONG: – Jeg husker ikke hele forhistorien til de gamle planene om bru mellom området der Grong videregående skole ligger og Langnes camping på den andre sidaav elva. Men jeg vet at entusiaster den gangen fant ei bru som skulle rives, og som Grong kunne få. Men på grunn av en plan om ei bilbru litt lenger opp så ble gangbruplanene stoppet, sier Steinar Sæternes i Grong SV.