Nærøysund FrP har mottatt en rekke henvendelser om situasjonen på sykestua

– Trist at de kommer til oss

Terje Settenøy og styret i Nærøysund FrP har sendt inn spørsmål til helse- og sosialsjefen i Vikna – etter å ha mottatt flere henvendelser fra ansatte og pårørende ved Rørvik sykestue.

TAR TAK: Vegard Johansen og Terje Settenøy fra Nærøysund FrP mener det er merkverdig at ansatte og pårørende henvender seg til FrP i stedet for å ta det direkte med kommunen. – Jeg mener det i Vikna kommune er en kultur for å skyve det negative under teppet. Det skaper en ukultur, mener partileder Terje Settenøy for Nærøysund FrP.  Foto: Bastian Øien Alstad

NAMDALSAVISA

RØRVIK: – Det er et problem at det skal ties om alt som ikke fungerer. Som tørrlagt alkoholiker vet jeg at man må innse at man har et problem, før man kan se på hvordan man kan løse det, sier Terje Settenøy.