Må utrede universitetsoppdraget

Trygve Slagsvold Vedum var engasjert i kampen om fortsatt universitet i Namsos, og han oppfordrer til at man ikke slakker av på engasjementet.

LETTELSE: Før de gikk ut i ferie var det kamp for å beholde universitetet i Namsos. Nå var det litt mer avslappet stemning når senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum (til høyre) kom på besøk. Men som han understreket ovenfor studiestedsleder Aina Hildrum, ordfører Hege Nordheim-Viken fra Høylandet og parlamentarisk leder Marit Arnstad så måtte kampen for et universitet i byen fortsette. FOTO: BJØRN TORE NESS  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Namsos og Namdalen vant denne kampen, men det kommer flere kamper. Skal universitetet bestå må dere slåss for dagens studietilbud. Blir det reduksjoner i antallet studieplasser over tid vil det til slutt være igjen et så lite tilbud at det ikke har noen hensikt å ha et universitet i byen, sier Vedum i møte med studiestedsleder Aina Hildrum og partikollegaer.