Imponerte med skyting i norgestoppen

Etter LS er det slutt på satsinga for Elise

Mange gledestårer ble felt da Elise Solum Bakken forlot standplass tirsdag. Overhallingen gjorde ikke en eneste feil og sikret seg 250 poeng. Til høsten legger hun skyttersatsinga på hylla til fordel for skiskyttersporten.

FULL POTT: 250 poeng var resultatet etter Elise Solum Bakkens innledende skyting på 100-metersbanen under Landsskytterstevnet på Evje tirsdag. Etterpå fikk hun en klem av skyttervenninna Edla Fiskum. Etter sommeren flytter begge to til Meråker – Elise for å gå skiskytterlinja, Edla for å gå skytterlinja.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

NAMDALSAVISA

EVJE: – Nå er jeg bare stygglad. Dette er stort. Jeg trodde ikke helt på det da jeg så anvisninga. Tredjeskuddet på siste tiskuddsserie var jeg sikker på at ikke ble en tier, sier førsteårsjunioren.