Her glipper seiershåpet

Namdal hadde los på seieren da det kun gjensto én etappe av veteranenes samlagsskyting tirsdag. Dessverre holdt det ikke helt inn.

VETERANENE: Veteranlaget til Namdal og andre tilskuere er samlet foran anvisningsskjermen før siste etappeskyting skal anvises. De endte på 10.-plass i samlagsskytinga. Fra venstre: Ove Andre Sæternes, Snorre Rolandsen, Halvor Solum, Tor Helge Olsen, Tor Skomsvold og John Gansmo.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

NAMDALSAVISA

EVJE: Nordre Skages Halvor Solum fikk æren av å åpne ballet for namdalingene. Med 99 poeng, skaffet han Namdal skyttersamlag et greit utgangspunkt før Tor Skomsvold skulle i aksjon på etappe to. Vemundvik-skytteren var stødigheten selv da han satte ti skudd i tieren. Tor Helge Olsen, Overhalla, fulgte på med like selvsikker skyting da han også plaffet ned ti tiere.