Ungdommen fikk prøve seg som filmskaper da Filmbussen kom til Namsos

Romantikk og skrekk gikk hånd i hånd

Det ble både «cringy» romantikk og isende grøss da sju av deltakerne på Filmbussen fikk lage sin helt egen film.

BLE FORT KJENT: Hanne Marie Tyldum Ribsskog og Erling Olav Von Harling Lien (foran) ble utfordret da de skulle spille inn en romantisk scene i kortfilmen sin. Men til slutt fikk de alle scenene i boks. I bakgrunnen holder Tuva Emilie Vikan (fra venstre), Oda Ruud Kristiansen, Magnus Tyldum Ribsskog, Aksel Kjelbotn Wråli, Oliver Myrvold og instruktør Jon Vatne på å forberede seg til innspilling.  Foto: Tor Martin Årseth

Du blir utfordra på flere forskjellige måter.

HANNE M. T. RIBSSKOG
NAMDALSAVISA

NAMSOS: For andre året på rad var Filmbussen innom Namsos denne uka, hvor 19 ungdommer fikk lov til å være med å lage sine egne kortfilmer. Ungdommene kom fra hele distriktet, deriblant Namsos, Bangsund og Overhalla.