– Trivelig at vi er en så stor gjeng

Kolvereid skytterlag har aldri før stilt med flere ungdomsskyttere til Landsskytterstevnet enn i år. Det gleder ungdomsleder Kåre Edvardsen.

STERKT FELLESSKAP: Ungdomsskytterne på Kolvereid skytterlag er en stor gjeng under årets Landsskytterstevne på Evje. Fra venstre: Maria Valan, Jonas Sørenmo Hege Marie Rosenvinge, Thea Sørenmo, Vilde Wahl, Emilie Wahl, Marius Edvardsen, Miriam Edvardsen og Anna Valan.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

NAMDALSAVISA

EVJE: Laget fra Ytre Namdal har de siste årene opplevd et stadig stigende medlemstall. Det merkes også under Landsskytterstevnet (LS). Av de namdalske skytterlagene, er Kolvereid klart størst med 19 deltakende skyttere. Overhalla følger etter med sine 14 skyttere mens Namdalseid og Lyngen har 12 i aksjon på Evje. Totalt er 72 namdalinger innom standplass i løpet av uka.