Langs den gamle jernbanelinja kommer det snart et maleri på over 50 meter

Namsos blir snart en spenstig attraksjon rikere. Med stor kreativitet og skaperglede lager ungdommer bokstavelig talt stor kunst.

STORSLÅTT MALERI: Her er Per Ole Klingen (foran), Philip Aas og Iver Sellæg Kristiansen i full gang med å grunnmale verket som blir minst 50 meter bredt. Tobias Leufstadius (til venstre) og Torgeir Riise i Rampestrek bistår under Street Art-campen, og lover at det blir en attraksjon når maleriet står ferdig fredag.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

NAMSOS: For tredje året på rad arrangerer Kunstmuseet Nord-Trøndelag street art camp for ungdom i Namsos. Nok en gang skal de gi byen et visuelt løft, og til å hjelpe til med oppgaven har de fått besøk av Tobias Leufstadius og Torgeir Riise i gatekunstgruppa Rampestrek.