Dahlslett satte sitt preg på Hollywood-film i milliardklassen

Han hadde aldri sett noen av filmene i verdens sjuende mest innbringende filmserie. Men Stian Dahlslett tok utfordringa på strak arm.

POPULÆRE KARER: Dwayne «The Rock» Johnson (til venstre) og Jason Statham er blant de mest populære skuespillerne i Hollywood, og har hovedrollen i den ferske «Fast & Furious: Hobbs & Shaw». En film som namsosingen Stian Dahlslett har satt sitt tydelige preg på.  Foto: Daniel Smith/Universal

Jeg er veldig fornøyd med at jeg kan sitte heime og jobbe med store filmer.

Stian Dahlslett
NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: Namsosingen Stian Dahlslett har i løpet av de siste årene blitt en ettertraktet mann i Hollywood, og i en av sommerens store blockbustere, «Fast & Furious: Hobbs & Shaw» har han jobbet som konseptdesigner atter en gang.