Woodland lover store navn og unike opplevelser

Bredde og variasjon er stikkordet når publikum blir tatt med på en reise gjennom 50 år med rockehistorie.

COMEBACK: Et av høydepunktene under årets Woodland-festival er konserten med Moving Oos, som har gjort comeback i år – nesten 10 år etter at de spilte sammen sist. – Det er fantastisk at vi har fått dem hit, og det har vi jobbet hardt for, sier festivalsjef Ina Dahl.  Foto: Geir Mogen

Det er 50 år siden Woodstock, og vi har svart belte i å finne jubileum. Så i år er det selv rocken som står i sentrum.

Ina Dahl
NAMDALSAVISA

NAMSOS: 31. oktober til 3. november er det klart for årets utgave av Woodland-festivalen i Namsos, og de fleste artistene er nå klare. De er alle valgt ut fra årets tema som er «Fra Woodstock til Woodland: 50 år med rock».