Åpner ny utstilling og holder auksjon i Namsos – så satses det på nytt galleri i Oslo

Først skal publikum heime i Namsos få servert en ny dose kunst. Deretter har Elsa Elden store planer for et nytt galleri i sin nye heimby.

NY UTSTILLING: Da feriedagene på hytta på Otterøya ble litt lange, fikk Elsa Elden en lysende ide. Under Namsosmartnan blir det både kunstutstilling og kunstauksjon. Og Elden kan også avsløre at hun planlegger et nytt galleri, denne gangen i Oslo.  Foto: Tor Martin Årseth

Litt av grunnen er at det er martna, og så fyller Håkon Gullvåg 60 år i år. Så hvorfor ikke lage ei utstilling?

ELSA ELDEN
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Under årets Namsosmartna blir det et aldri så lite gjensyn med en av byens største kulturprofiler gjennom de siste tiårene. For Elsa Elden er nemlig klar med en Håkon Gullvåg-utstilling og kunstauksjon – denne gangen i Forsikringsgården.