Håkon Haga Kaldahl holder sin første konsert på det nye orgelet i Ranem kirke

Bach, Prokopjev og dikt venter konfirmant-jubilantene

Til helga samles over 50 konfirmantjubilanter i Overhalla. Der blir de møtt av klassiske verk gjennom det nye kirkeorgelet – framført av en politibetjent med sans for tysk barokkstil.

Håkon Kaldahl holder sin første orgelkonsert på det nye orgelet i Ranem kirke lørdag 17. august. Mor Eva Kaldahl i Overhalla menighetsråd, som arrangerer konserten, sier det er viktig å jevnlig holde konserter med det nye orgelet.  Foto: Runar Moen

Jeg føler jeg må prestere – jeg er jo tross alt på heimebane.

HÅKON KALDAHL
NAMDALSAVISA

OVERHALLA: Til daglig jobber Håkon Haga Kaldahl i Vest politidistrikt og er bosatt i Florø. Men 28-åringen fra Overhalla har flere talenter å vise til. Han er også utdannet kantor fra Norges musikkhøgskole, med orgel som hovedinstrument. Ved siden av politijobben har han opprettholdt interessen, og tar gjerne en vikarjobb når det passer seg.