– Vi skal vise fram mange ulike uttrykksformer

– Vi har noe for enhver smak, sier Hanne Gjeset når hun og seks andre fra Namsos maleklubb skal sette farge på martnas- tilværelsen med egne bilder.

STILLER UT: Namsos maleklubb blir å se i martnasgata under årets Namsosmartnan. Fra venstre: Linda Pettersen, Laila Bendiksen og Hanne Gjeset.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

NAMDALSAVISA

De stiller ut i Galleri Elsas tidligere lokaler under hele Namsosmartnan.

– Vi skal vise fram mange uttrykksformer, fra lokale motiv til abstrakte malerier. Vi håper mange kommer og titter på bildene våre. Det er ei salgsutstilling, så folk er også velkomne til å kjøpe malerier, sier Linda Pettersen i Namsos maleklubb.

Den 33 år gamle klubben har lang fartstid som utstiller under martnan, men den siste tida har de hatt redusert aktivitet grunnet manglende lokaler.

– Før hadde vi menighetssalen til rådighet, men nå står vi uten eget lokale. Vi har stilt ut under Namsosmartnan i mange år, og det har vært veldig artig, men den siste tida har det vært lite av det, sier klubbmedlem Laila Bendiksen.

– Nå har vi vært så heldige å få låne de gamle gallerilokalene under martnan. Det er flott, men vi håper å kunne finne noe permanent etter hvert. Hvis folk har tips om lokaler vi kan bruke i framtida, blir vi veldig glade, sier Linda Pettersen.