32 spillere skal kjempe om seieren i i Fifa-turnering

Hvem er Namsos beste Fifa-spiller? Det får du svar på når Elkjøp sparker i gang Fifa-turnering under Namsosmartnan.

SPILLTURNERING: Thomas B. Ingebrigtsen håper Fifa-turneringa i regi av Elkjøp Namsos faller i smak.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

I martnassammenheng har vi aldri prøvd ut dette før.

Thomas B. Ingebrigtsen, Elkjøp Namsos
NAMDALSAVISA

I dag starter «alvoret» i Alcaden i Namsos. Her skal 32 spillere i tre dager kjempe om en plass i finalene, som avholdes i de gamle kinolokalene på Namsos samfunnshus lørdag.

– Vi har gjennomført ei slik fotballturnering to ganger tidligere, og det har vi fått veldig god respons på. Fifa er noe som treffer ungdommen, og noe mange konkurrerer om å være best i. Samtidig er det både sosialt og artig. I martnassammenheng har vi aldri prøvd ut dette før, men vi tror det vil fungere veldig bra, sier Thomas B. Ingebrigtsen, som er leder ved Home-avdelinga i Elkjøp Namsos.

Tv i premiepotten

Vinneren stikker av med en 65 tommer stor 4K smart-tv. Andreplassen belønnes med et gavekort hos Elkjøp på 500 kroner.

Ingebrigtsen oppfordrer også andre folk til å komme og overvære seansen fra sidelinja.

– Det har brukt å være en del tilskuere på disse turneringene, og alle som vil, er velkomne til å komme og se på. Spillerne er i aksjon mellom klokka fire og sju om ettermiddagen. Finalene lørdag spilles mellom klokka tolv og to, sier Ingebrigtsen.

For dem som eventuelt ikke er så opptatte av fotballspill, har Elkjøp også andre godsaker på lur under Namsosmartnan.

Bane for el-gokart

– Det vil bli mulighet for testing og kjøp av elektriske sparkesykler i vår bod hver dag under martnan, sier Ingebrigtsen.

– Sparkesykkelleverandøren tar også med seg en elektrisk gokart når de tar turen til Namsos. Den kan folk få prøvekjøre i en egen bane i martnasområdet torsdag og fredag, legger han til.