Bli med opp til byens tak

De som deltar kan være med i trekninga av premier for 50.000 kroner på toppen av Klompen rett etter målgang.

POPULÆRT: Det 1,1 kilometer lange motbakkeløpet har vært en suksess tidligere. Deltakerantallet har vært på opp mot 700 mennesker før. Deltakerne kan i tillegg til å være med i trekninga av premier for 50.000 kroner, også få opp mot 200 opptur-poeng.   Foto: Bjørn Tore Ness

Premier for 50.000 kroner som skal deles ut omtrent en halvtimes tid etter at løpet starter.

Jørn Opdahl
NAMDALSAVISA

Lavterskelarrangementet for hele familien har vært en suksess i løpet av martnashelga tidligere, og nok en gang kan man være med opp til byens tak.

– Arrangementet vil bli slik som det var i fjor, men det er en liten endring, forteller martnasgeneral Jørn Opdahl.

700 deltakere tidligere

De tidligere årene har det vært et deltakerantall på opp mot 700 mennesker. Etter løpet har det vært trekning av premier nede på Festplassen i god tid etter at arrangementet er ferdig. Slik blir det ikke i år.

– På tredje året gjør vi om Klompen Opp. Trekninga vil foregå oppe på Klompen, og der vil det også være underholdning og musikk ved målgang.

Arrangementet er for folk i alle aldre, enten man vil løpe, gå eller finne andre kreative måter å bestige Klompen på. Deretter blir det altså trekning av ulike premier.

– Det er premier for 50.000 kroner som skal deles ut omtrent en halvtimes tid etter at løpet starter, sier Opdahl.

Opp mot 200 poeng

En av grunnene til at arrangementet har vært så populært, er ifølge martnasgeneralen opptur-poengene, som folk får av å delta i løpet. Opdahl merker at 150 til 200 poeng frister for mange.

– Det er snakk om mye poeng for dem som samler opptur-poeng. Man får 150 poeng ved å delta, og om man har et barn fra sin familie så får man 200 poeng, og det er ganske bra, sier Opdahl.