I 50 år har damene i Namsosklubben holdt sammen

Mens politikerne i disse tider kappes om å ha det beste valgspråket, har damene i Namsosklubben hatt det samme i 50 år: For dem er det «Namsos i våre hjerter» som gjelder.

FEIRET: Namsosklubben har feiret 50 år med vennskap, latter og samhold denne uka. Fra venstre: Marit og Karen «Kille» Fabritius, Dorthe Røe Storesund, Eva Grydeland Ekker, Åse Bedsvaag Løvstad, Britt Christiansen Toverud. Kari Haugland Saltnes, Guri Schjerve Karoliussen, Sylva Grøtting Husemoen og Unni Ødegaard Iversen.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

Klokka er så vidt passert 12.00 når damene samles til lunsj hos Åse Bedsvaag Løvstad i Strandvegen. Alt ute på trappa blir de ønsket velkommen med en plakat og flagg, og inne står Åse klar med et glass musserende. Her er det bare å parkere bilen for dem som er belemret med sånt, må vite. Lunsjen skal vare lenge, de har mye fliring å ta igjen, damene.