Åpner nytt «utested» i Kulturhuset i Namsos

Namsos blir en attraksjon rikere når det satset på gode mat- og drikkeopplevelser i kulturhuset.

Åpner vinbar: Kulturhuset i Namsos blir en attraksjon rikere når Barrique vinbar åpner 28. september. Anna Rønning og Espen Fredriksen – her sammen med kulturhusleder Roger Grande – står for drifta og tror at dette blir et tilbud mange vil benytte seg av. – Vinbar er en trend i de store byene og vi ser ingen grunn til at det ikke skal falle i smak her også, sier Fredriksen. 

Vi ønsker å skille oss litt ut fra de andre tilbudene som finnes i byen.

Anna Rønning
NAMDALSAVISA

NAMSOS: 28. september blir en merkedag, for da åpner byens aller første vinbar. Navnet er Barrique vinbar, og det er Anna Rønning og Espen Fredriksen som har dannet eget selskap og skal stå for drifta.