Mann fløyet til sykehus etter MC-ulykke i Ytre Vikna

Det så dramatisk ut da mannen ble fraktet til Sykehuset Namsos med Sea King-helikopter, men mc-førferen kom fra utforkjøringa uten alvorlige skader.

KJØRTE AV VEGEN: En mann ble fraktet til Sykehuset Namsos etter å ha kjørt av vegen på motorsykkel i Ytre Vikna.   Foto: Sunniva Sæternes

NAMDALSAVISA

VIKNA: Politiet meldte klokka 13.44 søndag at en mannlig fører hadde kjørt av Valøyvegen i Vikna på motorsykkel.

Det var ingen andre kjøretøy involvert i ulykka.

Brannmannskap var raskt på ulykkesstedet, og helsevesenet var på plass ikke lenge etterpå.

Sjåføren var ifølge politiet forslått, men ved bevissthet, men det ble uansett besluttet å sende mannen i 60-åra til sykehus med et Sea King-helikopter.

Operasjonsleder Bjørn Handegaard i Trøndelag politidistrikt forteller at mannen ble funnet fem meter fra motorsykkelen da politiet ankom stedet.

– Han skal ha kjørt rett fram i en sving, og havnet like ved en bekk i grøftekanten. Mannen hadde vondt, men vi vet foreløpig lite om skadeomfanget, opplyste Handegaard til NA ved 15-tida.

– Er det snakk om alvorlige skader?

– Skadene er ikke spesifisert, men ut fra de opplysningene vi har fått, ser det ut til at dette skal gå bra, fortalte Handegaard.

Ved 17-tida oppdaterte politiet status etter utforkjøringa:

– Politiet har snakket med fører av mc. Han har ikke har pådratt seg fysiske skader. Det opprettes sak på forholdet, opplyste Trøndelag politidistrikt.