420 tilskuere fikk se Rørvik bryne seg på elitelaget Kolstad i 2. runde NM

Mener Rørvik holder 2. divisjonsnivå

Som forventet fikk Rørvik det tøft i cupkampen mot Kolstad, men etter kampen vanket det skryt fra elitelaget.

DANSK KRUTT: Rørvik hadde sitt svare strev med å stoppe Rasmus Carlsen fra Kolstad. Slett ikke rart, for dansken, som scoret ni ganger, har spilt for en rekke topplag også i Danmark.  Foto: Tor Ivar Viken

Rørvik overrasket med å holde et høyt tempo.

Stian G. Nilsen, Kolstad
NAMDALSAVISA

RØRVIK:– Vi kjenner til både Morken og Langli fra før av, og var forberedt på å møte et godt lag. Likevel overrasket de med å holde et veldig høyt tempo. Jeg tror de gjerne kunne spilt i 2. divisjon om de vil. De har ferdighetene til det, sa Kolstad-trener Stian Gomo Nilsen etter å ha ledet sitt lag til 37-19 i 2. runde NM.