– Vegen er et hinder for videre næringsutvikling i området

Ole Morten Fjær er en av mange næringsaktører i Nærøy som mener dårlig veg er et hinder for drifta. Nå mener de som bruker fylkesveg 771 og 525 mest, at det er deres tur til å få bedre veg.

TRENGER BEDRE VEG: Ole Morten Fjær fra Fjær Transport, Frode Rørdahl fra Kåre Holthe og sønner, og Svein Oluf Øren fra Osan Settefiskanlegg luftet sine vegproblemer med Gunn Iversen Stokke, som er Senterpartiets fylkestingsleder og leder for hovedutvalg veg i Trøndelag fylkeskommune.   Foto: Bastian Øien Alstad

NAMDALSAVISA

MÅNESET: Forrige var leder Gunn Iversen Stokke for hovedutvalg veg i Trøndelag fylkeskommune, og fylkestingsleder for Senterpartiet i Trøndelag, på vegbefaring i Nærøy, og første stoppested var Fjær Transport AS på Måneset.