Arbeiderpartiet ønsker gratis skolemat i alle grunnskoler i Namsos

Elevene sitter igjen med positiv erfaring

Høknes ungdomsskole har hatt gratis skolemat siden september i fjor. Elevene i 9. klasse skjønner godt at Namsos Arbeiderparti ønsker gratis skolemat til resten av grunnskolene.

GRATIS SKOLEMAT: Elevene Bushra Imad (fra venstre), Tale Geving Ørjasæter, Ine Fredrikke Tømmerås, Siri Brattås Hopen og Oliver Jøssund i 9. klasse på Høknes ungdomsskole, er svært fornøyd med gratis skolemat. Bak fra venstre: rektor på Høknes Marit Haukø, leder i FAU Tove Melhus, grunnskoleleder Knut Storeide, rektor på Høknes barneskole Arnt Ivar Jakobsen – som har foreldrebetalt skolemat – ordfører i Namsos Arnhild Holstad og Frode Båtnes fra Arbeiderpartiet. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Elevene Bushra Imad, Tale Geving Ørjasæter, Ine Fredrikke Tømmerås, Siri Brattås Hopen og Oliver Jøssund i 9. klasse på Høknes ungdomsskole har siden 11. september i fjor sluppet å smøre matpakke. Høknes ungdomsskole har fra Namsos kommune fått 200.000 kroner til gratis skolemat – og nå vil Namsos Arbeiderparti kjempe for gratis skolemat til resten av grunnskolene i kommunen.