Kjempet om Amandapris i helga – nå står flere nye filmer for tur

Prosjektene står i kø for travel hålling

I over 20 år har Karl Erik Brøndbo jobbet som filmfotograf, og stadig liker han å kaste seg ut på dypt vann.

Travel hverdag: Filmfotograf Karl Erik Brøndbo fra Høylandet kjempet nylig om Amandapris for sin innsats i filmen «Harajuku». I tida framover blir han travelt opptatt med mange nye store prosjekter, deriblant en ny trøndersk spillefilm og storsatsinga «Den største forbrytelsen», basert på Marte Michelets mye omtalte bok.Foto: Lars Olav Dybvig 

NAMDALSAVISA

OSLO: I helga var Karl Erik Brøndbo fra Høylandet i Haugesund etter å ha blitt nominert til Amandaprisen for beste foto på filmen «Harajuku». Det ble ingen pris denne gangen, men den travle hållingen er opptatt med stadig nye prosjekter.