Overhallingen Sivert Moe fant tilbake til sine rockerøtter i sitt nye band Fights

– Vi satser hardere enn vi hadde tenkt

Etter å ha gått lei av solosatsinga og popmusikken er Sivert Moe tilbake med rock av godt gammelt kaliber.

Møttes gjennom musikken: Fights består av Eirik Langva Lie, Markus Uttisrud, Sigve Kvitvik og Sivert Moe. Det var Moe og Uttisrud som dannet bandet for to år siden, etter at de fant ut at de delte interessen for den samme typen musikk. Nå er de klare for singelslipp og flere konserter. 

NAMDALSAVISA

OSLO: De siste to årene har bandet Fights med overhallingen Sivert Moe på vokal holdt på med ny musikk i all hemmelighet. Fredag kommer deres aller første singel «Asbestos High» på digitale plattformer. Bandet oppsto etter at Moe hadde jobbet i studentradioen i Oslo sammen med gitarist Markus Uttisrud.