Utvider familiedagen til Sagbruksfestivalen 2020 med teaterpremiere, aktiviteter og åpning av besøkssenteret

Hyller «sagkaillan» og byjubileet i ny festival

Det som tidligere har vært en familiedag på Sagbruksmuseet, blir nå utvidet til Sagbruksfestivalen. Og under festivalen blir det blant annet premiere på teaterstykket «Kongens portal».

NY FESTIVAL: Jarl Andreassen (fra venstre), Ann Evy Duun fra Namsos kommune, regissør Paal Sandø og museumsleder Geir Flakken på Norsk sagbruksmuseum håper på mye folk når de inviterer til Sagbruksfestivalen neste år. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Den andre helga i juni neste år håper både Sagbruksmuseet ved Geir Flakken, Ann Evy Duun i Namsos kommune, Paal Sandø som er regissør på teaterstykket og Jarl Andreassen som hadde ideen til festivalen – at det blir et yrende folkeliv på museumsområdet på Spillum.