– Tror dere videregående skoletilbud og stipend har kommet av seg selv?

Namsos hadde lavest valgdeltakelse i Namdalen for fire år siden. Det håper Inge Ryan og kommuneledelsen å unngå i år. Derfor møtte rådmannen førstegangsvelgere på skolen mandag.

HØR HER! Inge Ryan møtte førstegangsvelgere på Olav Duun vgs. mandag. Elevene hadde ikke så mange spørsmål til den tidligere stortingsrepresentanten, men fulgte godt med da dagens Namsos-rådmann snakket om demokrati og betydninga av å bruke stemmeretten. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Hva er vitsen med å stemme tenker du kanskje. Jo, det er mange gode argumenter. For det demokratiet – og de mange godene – som mange før oss har kjempet for, kan ikke tas for gitt. Det er bare å ta et blikk på verden rundt oss for å se alternativene, sier Ryan og retter pekefingeren i været.