Adrian våknet som nytt bandmedlem

Med Brahman Experience tar Adrian Vikan og resten av bandmedlemmene lytteren med på en interstellar reise. Selv reiser trommisen fra Namsos nå til England for å satse på musikken.

Debutanter: Denne uka kom Brahman Experience ut med debutplata «Sandbox». Fra venstre: Adrian Vikan (fra Namsos), Åsmund Dahlin Johansen, Vegar Nesfossen Dreier, Hans Kristian Holthe, Isak Sæheim Pedersen, Tomas Løvhaug.  Foto: Ole Reidar Uldal

Før du slår deg ned er det bare å kjøre på og satse. Det har jeg alltid hatt lyst til.

ADRIAN VIKAN
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Adrian Vikan (20) fra Namsos har, sin unge alder til tross, spilt trommer i mer enn et tiår. Han har rukket å være trommis i blant annet Beast of Bourbon i et års tid, men er nå aktuell med sin aller første plateinnspilling med bandet Brahman Experience.