Næringsministeren fikk med seg spennende forslag fra Rørvik

Næringsministeren skryter av det han kaller et kreativt næringsliv, og sier han skal diskutere lakseinsentivet med de andre departementene.

BÅTTUR: Roald Dolmen (fra venstre) i NTS var lett å be da næringsministeren trengte skyss fra Rørvik til Namsos tirsdag. Med på turen hvor ulike utfordringer særlig i havbruket ble diskutert var Kim Rune Bøe, prosjektleder i NTS, Asle Andersen i Nord-Trøndelag Havn Iks, Pål Sæther Eiden (H), Anna Irene Molberg (politisk rådgiver for næringsministeren), næringsminister Torbjørn Røe Isaksen og Marit Dille (H). 

NAMDALSAVISA

RØRVIK: Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen hadde avtalt møte i Namsos tirsdag, men både Nærøysund Høyre og næringslivet ville gjerne at han kom innom Rørvik først. Derfor ble det ordnet båtskyss fra Rørvik til Namsos, så han skulle rekke avtalene sine.