NRK-dokumentar om konflikten på Sørmarkfjellet: – Mange mener debatten snart er ferdig, men jeg tror vi bare er i startgropa

Namsosing og naturelsker Kjartan Trana har vært sentral i dokumentarfilmen som tar for seg den betente vindkraftutbygginga i Flatanger.

NY DOKUMENTAR: Onsdag er det premiere på dokumentarfilmen «En kamp mot vindmøller», hvor NRK-journalist Kjartan Trana har fulgt prosessen med vindkraftutbygging i Flatanger. Selv om Trana er motstander av utbygging i urørt natur, mener han selv at det ikke har vært et problem i arbeidet med dokumentaren. – Det har vært en intern debatt i forhold til å skille og definere roller ettersom jeg er naturelsker. Det føler jeg at vi har klart, sier han. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: NRK-dokumentaren «En kamp mot vindmøller», følger konflikten om vindkraftutbygginga på Sørmarkfjellet i Flatanger.