Feirer Nærøysund med egen festival: 35 arrangement over 50 dager

I helga starter Nærøysund-festivalen, som byr på en variert meny med programposter rundt om i den nye storkommunen.

RIKSTEATRET PÅ BESØK: I tillegg til tilbud i regi av lokale aktører får innbyggerne i Nærøysund besøk av profesjonelle aktører innen musikk og teaterliv. 1. oktober setter Riksteatret opp det klassiske Shakespeare-stykket «Romeo og Julie» på Kulturhuset i Nærøy.  Foto: Riksteatret

Vi håper dette skal bli starten på et godt samarbeid inn i Nærøysund.

MORTEN WENGSTAD
NAMDALSAVISA

NÆRØY: 22. september er det 100 dager til Nærøysund kommune er en realitet. Nærøysund-festivalen 2019 er en god mulighet for innbyggerne til å bli kjent med sin nye kommune, mener prosjektledelsen i Nærøysund kommune, som har tatt initiativet til festivalen.