48 år skilte eldste og yngste spiller da juniorene fikk bryne seg mot 1998-spillerne i helgas jubileumskamp

Sprek og minnerik hundreårsfeiring

Erfaring og rutine trumfet fart og ungdommelig pågangsmot under lørdagens jubileumskamp i forbindelse med Bangsund ILs hundreårsdag. Bangsund anno 1998 viste dermed at de gamle fortsatt er eldst.

Jubileumskamp: Torkil Klingen (til høyre) på Bangsunds juniorlag var imponert over hvor mye fotball som fortsatt lå i beina til 1998-laget da de spilte jubileumskamp på Bangsund stadion lørdag. For Bjørn Terje Ingvaldsen (til venstre) endte kampen med sykehusopphold og operasjon. 

NAMDALSAVISA

BANGSUND: 2.-divisjonsherrene fra 21 år tilbake åpnet knallhardt i kampen mot Bangsunds juniorspillere, og viste at de slettes ikke har glemt gamle kunster. De fikk inn kampens første scoring allerede etter åtte minutter på Bangsunds splitter nye kunstgressmatte. Den var det Lars Erik Feragen som headet inn. Kun fem minutter senere økte Espen Sandvik til 2-0.