Ingeborg Annie Lindahl bruker kritt og kalk til å lage monumentale kunstverk

La svampen ligge igjen heime

Når Kunstmuseet åpner ny utstilling lørdag, er det med kunstverk som ikke vil tåle tidas tann.

ET GALLERI I SORT OG HVITT: Grethe Jørum-Wahl (fra venstre), Sara Cornelia Greiff og Yvonne Antonsen sier publikum kan glede seg til utstillinga «Collateral Impact» av kunstner Ingeborg Annie Lindahl, som åpnes på Kunstmuseet Nord-Trøndelag lørdag. Bak skimtes verket «Livsløgn Trollveggen», som ble en snakkis på Høstutstillingen 2018.  Foto: Runar Moen

Det er ganske modig å gi seg ut på noe som du vet vil gå tapt.

SARA CORNELIA GREIFF
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Da Ingeborg Annie Lindahl (38) stilte ut det monumentale verket «Livsløgn Trollveggen» på Høstutstillingen 2018, ble hun regelrett hyllet av norske kunstkritikere. Verket ble betegnet som et av de beste på utstillinga – og nå har det funnet vegen til Namsos, sammen med en rekke andre verk som til sammen utgjør utstillinga «Collateral Impact».