Duo fra Otterøya lydlegger Petter Stordalens populære program

Namdalsrock i podkast til finanstopp

Med Led Zeppelin-inspirerte riff sørger Eirik Øien og Timo Silvola for den rette stemninga til hotellkongen Petter Stordalens podkast.

ANNERLEDES JOBB: Både Eirik Øien og Timo Silvola er vant til å holde konserter, men å spille på livesendinger for podkast var en ny opplevelse for de to musikerne fra Otterøya. – Det er en artig utfordring. De vil bare at vi skal trøkke til – og det er det vi gjør, sier trommeslager Silvola om samarbeidet med Petter Stordalen og Per Valebrokk. Her øver de i Øiens studio, Fjøset lydstudio, på Otterøya. 

Vi spiller jingelen kanskje 15 ganger under ei sending. Det er veldig annerledes enn en vanlig konsert.

EIRIK ØIEN
NAMDALSAVISA

OTTERØYA: Har du hørt på «Stormkast» med Petter Stordalen og Per Valebrokk, har du også fått med deg en dose namdalsriffing. For musikken til den populære finanspodkasten er skrevet av Eirik Øien fra Otterøya.